Informatie

Sinds 1995 maken wij kopieŽn en prints in alle maten en soorten, in elke gewenste oplage voor bedrijven, instellingen, dienstverlening maar ook voor particulieren. We kopiŽren boekwerken, verenigingskrantjes, rapporten, (school)scripties, enz. Van klein formaat A6 en zelfs visitekaartjes tot groot formaat A0.

Binnen onze doe-het-zelf service kunt u zelf uw kopieŽn en prints maken. Daarvoor hebben wij voordelige abonnementen van 100, 500,1000 2500 5000 en 10000 kopieŽn. Het aantal gemaakte kopieŽn wordt telkens van uw abonnement afgestreept.


KopieerService Meppel,
gelegen aan de Hugo de Grootstraat 1b

Groot formaat kopieŽn, prints en plots maken wij tot 94 cm breedte en onbeperkte lengte. Dit is eigenlijk de vervanging van het oude lichtdrukken. We kopiŽren bijvoorbeeld bouwtekeningen, tuinontwerpen e.d. Wij kunnen groot formaat kopiŽren vanaf calquepapier, polyester en normaal papier. Door het witte kopieerpapier worden uw tekeningen meteen duidelijker leesbaar en beter bestand tegen de ruwere omstandigheden op de werkvloer. De kopieŽn kunnen we machinaal vouwen en nieten, alles klaar terwijl u wacht. KopiŽren, printen en plotten van groot formaat is uniek in Meppel en zeer geschikt voor bouwondernemingen en architecten.

Onlangs hebben wij twee nieuwe machines in gebruik genomen. De éne, een digitale Ocť, rastert automatisch foto's. Daardoor krijg je een topkwaliteit voor een normale prijs vanaf 10 cent per kopie (incl. BTW). De kwaliteit is perfect. Het zwart-witte origineel wordt fijn gerasterd. Door de digitale beeldbewerking lijkt de kopie bijna nog duidelijker dan het origineel. De tweede, een hypermoderne full color-machine, kan een ongekende kopie en printkwaliteit leveren en kan tot 200 grams-papier enkel- en dubbelzijdig kopiŽren. De kwaliteit is werkelijk ongeŽvenaard.

Verder hebben wij nog de mogelijkheid om bestanden van bijvoorbeeld internet en autocad windows programmatuur uit te printen.In zwartwit, kleur of grootformaat. In het bedrijf staat een pc die continu gebruikt kan worden.

Voorts zijn er verschillende afwerkmogelijkheden zoals vouwen, nieten, inbinden en lamineren.
Ook bedrukken wij T-shirts, mousepads, mokken enz. Met foto's en/of text in full color dmv. transferdruk.
En onze service? Eventueel kunnen wij uw opdrachten halen en brengen. Vandaag gehaald en in de meeste gevallen ook vandaag weer klaar.